Krista Hoogink

“Jou weer in je kracht zetten, zodat jij de regie voert over jouw leefstijl en jouw leven” – Krista Hoogink

Image Description }

Even voorstellen

Mijn naam is Krista Hoogink. Ik ben 47 jaar en woon in Haarlem, samen met mijn man René en onze twee tienerdochters Anouk en Eva. Ik houd van de omgeving waar ik woon; de zee, het strand en de duinen en ga dan ook regelmatig naar buiten om te sporten en te bewegen. Van bewegen en sporten word ik blij en blijf ik in balans. Dat heb ík nodig in mijn intensieve, drukke leven. En dat is één van de dingen die ik in het afgelopen jaar heb geleerd. Hoe belangrijk het is om te weten waar je energie van krijgt en dat je daar ook bewust tijd en aandacht aan mag en moet geven. Dat besef en die kennis gun ik al mijn cliënten ook, ieder op zijn of haar eigen manier.


Ik heb in januari 2020 mijn post HBO opleiding aan de Leefstijl Coach Academy afgerond en ben sindsdien aan de slag gegaan als Leefstijl coach. Naast mijn werk als fysiotherapeut. Ik ben al een aantal jaren gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van cliënten met long-, hart- en vaatklachten, apneu, ademhalingsproblematiek en leefstijl gerelateerde aandoeningen als diabetes, artrose en obesitas. Maar ik merkte steeds meer dat ik het lastig vond om pas te gaan behandelen, als de schade en het leed er als is. Als die gezondheidsklachten er al zijn, als je al medicijnen moet slikken en als er zelfs al zoveel schade is, dat je niet meer volledig kunt herstellen. Ik vind dat zo zonde!!! En dat is mijn drijfveer om met een gezonde leefstijl aan de slag te gaan.


Preventieve gezondheidszorg moet wat mij betreft vol op de kaart worden gezet en Cool is één van de mooie programma’s om daar praktisch mee aan de slag te gaan. Dus dat is één van de dingen die ik nu doe. Ik heb mijn eerste Cool groep opgestart in augustus 2020 en inmiddels vijf groepen in Haarlem e.o. In Cool vind ik wat ik belangrijk vind. De combinatie van bewegen, voeding, ontspanning en zingeving, gecombineerd met het allerbelangrijkste onderdeel van Cool: duurzame gedragsverandering. Ook de combinatie van de kracht van de groep, met de individuele coach gesprekken, maken Cool voor mij tot een heel krachtig programma.


Met Mijn Leefstijl op Recept kan ik de deelnemers aan Cool nóg meer handvatten geven om gedurende de twee jaar dat het programma duurt, continu bezig te blijven met al die stapjes die je moet zetten om je leefstijl duurzaam te veranderen. Cool is zeker niet de makkelijke weg, maar ik ben er 100% van overtuigd dat het wel dé weg is, naar een gezonde, fitte en trotse versie van jezelf!

VOLGENDE GROEP START OP woensdag
13 oktober om 19.30 uur in BEVERWIJK
(SMC IJmond Hoflanderweg 83)
  • Telefoonnummer:06-19550892
  • LocatieHaarlem

Stuur Krista Hoogink een bericht

Svg
[wpforms id=”1582″]

Je krijgt binnen 2 werkdagen een berichtje terug