Marijke Vloedbeld

“Iets willen zorgt voor de vonk om aan de gang te gaan. Iets kiezen van binnenuit zorgt voor de brandstof om het resultaat te realiseren” – Marijke Vloedbeld

Image Description }

Even voorstellen

Ik werk al lange tijd in de gezondheidszorg, na mijn opleiding tot verpleegkundige aan de Hogeschool in Enschede. Ik ben vervolgens in Borne bij een huisartsenpraktijk aan de slag gegaan als praktijkverpleegkundige, waar ik mij vooral bezig heb gehouden met diabetes, astma/COPD, hart- en vaatrisico, stoppen met roken en ouderenzorg. In de tussentijd heb ik ook de opleiding tot diabetesverpleegkundige afgerond.


Gaandeweg merkte ik dat het de grootste uitdaging was om mensen zelf weer aan het roer van hun gezondheid te krijgen en ze daarin te begeleiden, waardoor ze hun doelen beter konden behalen. Dit was reden om ook de opleiding tot leefstijlcoach te volgen en deze heb ik juni 2020 afgerond.


Ik heb daardoor de beschikking over kennis en vaardigheden op het gebied van verschillende chronische ziekten, waaronder diabetes, en op het gebied van leefstijlveranderingen. Hierdoor kan ik met name mensen met chronische ziekten zoals diabetes en overgewicht die willen afvallen en gezonder willen leven, begeleiden. Tegelijkertijd kan ik daarbij bijvoorbeeld goed de medicatie in de gaten houden en afbouwen als dat mogelijk of noodzakelijk is, dan wel dit overleggen met de eigen huisarts als mensen uit een andere huisartsenpraktijk komen, omdat de lijntjes met de huisartsen in de omgeving kort zijn. Maar ook mensen die geen chronische ziekten hebben, en juist willen voorkomen dat ze die gaan krijgen, kunnen goed bij mij terecht!

MIJN VOLGENDE GROEP START IN
september 2021 IN BORNE
  • Telefoonnummer:06-20703072
  • LocatieBorne

Stuur Marijke Vloedbeld een bericht

Svg
[wpforms id=”851″]

Je krijgt binnen 2 werkdagen een berichtje terug