Marjolein van Driel

“Je hebt altijd een keuze en je kunt elke dag opnieuw beginnen” Marjolein

Image Description }

Even voorstellen

Mijn naam is Marjolein van Driel, ik ben moeder van 3 zoons en woon in Oldenzaal.

Ik ben gediplomeerd Leefstijlcoach en de basis van waaruit ik graag werk is positieve gezondheid. Gezondheid is namelijk veel meer dan de afwezigheid van ziekte. Het gaat er ook om dat je kunt omgaan met fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen en hierin zoveel mogelijk je eigen regie voert.

Ik streef ernaar om jou op een persoonlijke manier te benaderen en te coachen met jouw belang voor ogen. Daarnaast wil ik graag bijdragen aan jouw emotionele en lichamelijke gezondheid.

 De mensen die ik heb gecoacht gaven de feedback dat ik goed kan luisteren, een fijne gesprekspartner ben en dat ik hen heb geïnspireerd en gemotiveerd om hun gedrag blijvend te veranderen. Uiteindelijk zijn ze allemaal supertrots dat zij zélf de keuze hebben gemaakt om te veranderen.

Want je hebt altijd een keuze en je kunt elke dag opnieuw beginnen!

Ook ik heb in het verleden keuzes gemaakt en kan mezelf wat dat aangaat wel ervaringsdeskundige noemen. 15 jaar geleden ben ik gestopt met roken. Ik rookte anderhalf pakje per dag, bepaald niet gezond. 

Later kwam ik door gezondheidsproblemen terecht bij een diëtiste. Met haar hulp en door mijn eetpatroon blijvend te veranderen heb ik weer een gezond gewicht. En toen de borrels en feestjes met wijntjes de spuigaten uitliepen ben ik met hulp van een online coachingsprogramma gestopt met alcohol.

Regelmatig was ik in de sportschool te vinden om te spinnen, maar toen dat door Corona niet meer kon heb ik ervoor gekozen om zelf buiten op de sportfiets te gaan fietsen. Inmiddels heb ik 3000 km op de teller staan en weet ik uit eigen ervaring dat bewegen écht bijdraagt aan een fit lichaam, een gezond gewicht en een blij brein.

Door zelf te ervaren wat bewegen en het opgeven van ongezonde gewoontes met je gezondheid doet, ben ik goed in staat om andere mensen te adviseren, te motiveren en te inspireren om óók te werken aan een gezonde leefstijl.

Mijn ervaring is dat het veranderen van gedrag niet makkelijk is. Het kost veel doorzettingsvermogen, zelfkennis en wilskracht maar het heeft me ook ongelofelijk veel gebracht! En dat is de reden waarom ik heb gekozen voor dit mooie beroep: ik gun het jou ook om je leefstijl écht en blijvend te veranderen en daarom loop ik graag met je mee in dit traject.

Ik kijk ernaar uit om binnenkort te starten met het coachen van groepen en individuen in het COOL programma.

Mijn volgende COOL groep start
zaterdag
10.00 – 11.30 uur
in Oldenzaal
In September

bij voldoende aanmeldingen
  • Telefoonnummer:06-28700215
  • LocatieOldenzaal

Stuur Marjolein van Driel een bericht

Svg
[wpforms id=”1526″]

Je krijgt binnen 2 werkdagen een berichtje terug