Leefstijlcoaches

Wat levert deelname aan Mijn Leefstijl op Recept je op?

Neem contact op

Online Academie

16 COOL lessen ter voorbereiding op jouw groepsbijeenkomst. De deelnemers hebben een eigen online leeromgeving waarin ze al hun lessen vinden. De lessen zijn terug te vinden zolang ze deelnemen aan jouw COOL traject.

  • De inhoud van de online lessen is afhankelijk van het thema. De meeste lessen beginnen met een video met de theorie die bij de les hoort, soms staan er ook e-books in, testen, youtube video’s, leestips.
  • De lessen vormen een integraal onderdeel van jouw groepsbijeenkomst en er wordt dan ook van de deelnemer verwacht dat hij de les voorbereid.
  • Bij elke les hoort een portfolioblad, hier kan het huiswerk op gemaakt worden en/of de opdrachten tijdens de les. Het portfolioblad kan door de deelnemer geprint worden of hij kan de vragen overnemen in zijn eigen COOL boekje.
Image
Image

Online Community

Naast lessen staan er ook allerlei gave extra’s in de omgeving zoals recepten, workout video’s, een bibliotheek, etc. Heb jij zelf iets gaafs toe te voegen dat voor alle COOL deelnemers interessant is? Neem contact met me op, er is heel veel mogelijk.

toegang tot de eigen online Community Mijn Leefstijl op Recept. Dit is een eigen community (draaiend op software van Huddle). Je deelnemer komt daar in jouw eigen groep, en in de hele community. Uiteraard is deze deelname vrijblijvend voor deelnemers.

Co-Creatie

Wat ik van jou vraag is om mee te bouwen om deze community bloeiend te maken. Hoe?

  • Door berichten te maken en delen vanuit jouw expertise, dus misschien een gezond recept, een beweegtip, iets over mindset, een actueel nieuwsberichtje, alles kan.
  • Samen met de andere leefstijlcoaches die bij Mijn Leefstijl op Recept zijn aangesloten kunnen we hier een supertof platform van maken, wat al onze deelnemers ten goede komt.
Image
Image Description }
Voor coaches

Wat levert deelname aan Mijn Leefstijl op Recept je op? 

01.

Voorbereiding

Tijdwinst in de voorbereiding: er staan 16 toffe lessen klaar voor de deelnemers, inclusief een uitgewerkt portfolioblad, in onze eigen leeromgeving. Je hoeft niet meer zelf uren te investeren in het maken van een interessant en kwalitatief goed COOL programma.

02.

Maatwerk vanuit een stevige basis

Alles staat voor je klaar. Uiteraard bepaal je zelf hoe je les er uiteindelijk uitziet. Jij bent de professional die inspeelt op wat er in de groep leeft. Maar het geeft veel rust en ruimte als je weet dat de basis goed staat. Zodat jij de vrijheid hebt om je coaching op maat te doen.

03.

Lesplan

Tijdwinst tijdens de lessen: de theorie is behandeld in de online les. Tijdens de les benoem je de belangrijkste zaken nog een keer, je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier in wilt steken. Aan de ene kant is herhaling belangrijk, aan de andere kant kun je de tijd ook besteden aan wat er in de groep leeft, groepscoaching, oefeningen, etc. Als COOL coach bepaal je altijd zelf hoe jouw les er uit ziet. De lesplannen en portfoliobladen zijn in word, als je af wilt wijken van het portfolioblad uit de les, kun je altijd zelf je eigen blad mailen naar de deelnemers.

04.

Geen printjes

Alle belangrijke informatie staat in de academie, je hoeft geen printjes meer te maken voor je deelnemers. Ze kunnen zelf de tests of portfoliobladen printen of de opdrachten en antwoorden overnemen in hun eigen COOL boekje (die ze zelf aanschaffen). De verantwoordelijk blijft bij de deelnemer. Dit scheelt jou voorbereidingstijd en geld voor de printjes.

05.

Volledig online

Ook alle materialen voor de deelnemers staan bij de les in hun eigen leeromgeving. De materialen voor jou staan in leeromgeving. Je krijgt bij elke les een lesplan en de benodigde digitale documenten.

06.

Nog meer tijdwinst

Nog meer tijdwinst: de les over etiketten lezen is een 100% online e-learning, deze hoef je niet live te geven, maar kan natuurlijk wel. Indien gewenst kun je deze les ook vrijgeven in bijvoorbeeld een zomervakantie.

En nog veel meer

  • Meer maatwerk, als een deelnemer behoefte heeft aan informatie die pas verderop in het traject komt, kun je deze les alvast openzetten voor deze deelnemer.
  • Als deelnemers niet bij de bijeenkomst kunnen zijn, krijgen ze toch de inhoud van de les mee.
  • Meer betrokken deelnemers omdat ze ook tussen de groepsbijeenkomsten actief blijven met het COOL programma.
Image

Wat is de investering?

Je betaalt per deelnemer eenmalig. Hiervoor krijgen ze 2 jaar toegang tot het programma.

bij 0 to 50

Nieuw aangemelde deelnemers per jaar

€30per deelnemer

Bij 50 tot 100

Nieuw aangemelde deelnemers per jaar

€27,50per deelnemer

Bij meer dan 100

Nieuw aangemelde deelnemers per jaar

€25per deelenemer

Bedragen zijn excl. BTW. Je ontvangt een factuur per groep na aanmelding.

Heb je zelf toffe inbreng voor de lessen van de academie?

Neem dan zeker contact met me op, wie weet kunnen we hierin samenwerken!

Wil je ook op de website van Mijn Leefstijl Op Recept? Dat kan!

Als coach krijg je je eigen pagina waardoor je zelf geen website meer hoeft te maken of je COOL aanbod niet op je eigen site hoeft te zetten.

Kosten zijn € 150,- excl BTW per kalenderjaar. Neem contact met me op voor meer informatie.