Leefstijlcoaches

Wat levert deelname aan Mijn Leefstijl op Recept je op?

Neem contact op

Online Academie

De CooL academie besaat uit 16 CooL lessen ter voorbereiding op jouw groepsbijeenkomst. Zowel voor jouw deelnemers als voor jou.
De deelnemers hebben een eigen online leeromgeving waarin ze al hun lessen vinden. De lessen zijn terug te vinden zolang ze deelnemen aan jouw COOL traject.

  • De inhoud van de online lessen is afhankelijk van het thema. De meeste lessen beginnen met een video met de theorie die bij de les hoort, soms staan er ook e-books in, testen, youtube video’s en leestips.
  • De lessen vormen een integraal onderdeel van jouw groepsbijeenkomst en er wordt dan ook van de deelnemer verwacht dat hij de les voorbereid. Hierdoor is een deelnemer tussentijds meer betrokken bij zijn traject en dit vergroot de succeskansen.
  • Bij elke les hoort een portfolioblad voor de deelnemers en een lesplan voor jou als coach + lesmateriaal als dat bij de les hoort. Elke les is dus al voor je voorbereid, en dit levert jou als coach veel tijdswinst op.
Image
Voor coaches

Wat levert deelname aan Mijn Leefstijl op Recept je op? 

01.

Voorbereiding

Tijdwinst in de voorbereiding: er staan 16 toffe lessen klaar voor de deelnemers, inclusief een uitgewerkt portfolioblad, in onze eigen leeromgeving. Je hoeft niet meer zelf uren te investeren in het maken van een interessant, proffesioneel en kwalitatief goed CooL programma.

02.

Maatwerk vanuit een stevige basis

Alles staat voor je klaar. Uiteraard bepaal je zelf hoe je les er uiteindelijk uitziet. Jij bent de professional die inspeelt op wat er in de groep leeft. Maar het geeft veel rust en ruimte als je weet dat de basis goed staat. Zodat jij de vrijheid hebt om je coaching op maat te doen, ook tijdens de groepsbijeenkomsten. Je kunt ook zelf bepalen in welke volgorde je de lessen wilt geven. De lessen staan open, jij bepaalt.

03.

Lesplan

Tijdwinst tijdens de lessen: de theorie is behandeld in de online les. Tijdens de les benoem je de belangrijkste zaken nog een keer, je bepaalt zelf hoeveel tijd je hier in wilt steken. Aan de ene kant is herhaling belangrijk, aan de andere kant kun je de tijd ook besteden aan wat er in de groep leeft, groepscoaching, oefeningen, etc. Als CooL coach bepaal je altijd zelf hoe jouw les er uit ziet, afgestemd op de behoefte van jouw groep.

04.

Geen printjes & alles op 1 plek

Alle belangrijke informatie staat in de academie, je hoeft geen printjes meer te maken voor je deelnemers of documenten nasturen als ze niet bij de bijeenkomst zijn geweest. Ze kunnen zelf de tests of portfoliobladen downloaden en invullen, printen of de opdrachten en antwoorden overnemen in hun eigen CooL boekje (die ze zelf aanschaffen).
De verantwoordelijk ligt bij de deelnemer. Dit scheelt jou voorbereidingstijd en geld voor de printjes, maar ook tijd achteraf.
Wat ook fijn is dat elke groep zijn eigen pagina heeft waar jij als coach al je informatie over bijvoorbeeld de groepsplanning kwijt kunt. Zo heeft de deelnemer alle informatie op 1 plek.

05.

Volledig online

Ook alle materialen voor de deelnemers staan bij de les in hun eigen leeromgeving. De materialen voor jou staan in de speciale omgeving voor coaches. Je krijgt bij elke les een lesplan en indien van toepassing de benodigde digitale documenten.

06.

Nog meer motivatie

Als bonus krijgen jouw deelnemers om de vrijdag de CooLe inspiratiemail. Het onderwerp is steeds weer anders: van een huiswerkopdracht voor maken motivatiebooster tot recept, van een kort filmpje over 1 van de onderwerpen tot een audiobestand of motivatiequote. Alles om de deelnemer er aan te herinneren dat hij bezig is met het veranderen van zijn leefstijl.

En nog veel meer

  • Deelnemers worden tussentijds geactiveerd door het voorbereiden van de lessen.
  • Als deelnemers niet bij de bijeenkomst kunnen zijn, krijgen ze toch de inhoud van de les mee. De inhoud blijft beschikbaar, dus terugkijken later in het traject kan altijd.
  • Meer betrokken deelnemers omdat ze ook tussen de groepsbijeenkomsten actief blijven met het CooL programma door de regelmatige extra inspiratiemails.
Image

Wat is de investering?

Je betaalt per deelnemer eenmalig. Hiervoor krijgen ze 2 jaar toegang tot het programma.

bij 0 to 50

Nieuw aangemelde deelnemers per jaar

€30per deelnemer

Bij 50 tot 100

Nieuw aangemelde deelnemers per jaar

€27,50per deelnemer

Bij meer dan 100

Nieuw aangemelde deelnemers per jaar

€25per deelenemer

Bedragen zijn excl. BTW. Je ontvangt een factuur per groep na aanmelding.

Wil jij ook professioneler werken, minder tijd kwijt zijn en meer betrokken CooL deelnemers?

Neem dan zeker contact met me op, via ZOOM geef ik je graag een digitale rondleiding.
Inmiddels werken er meer dan 30 heel tevreden CooL coaches met de Academie en gebruiken al meer dan 800 deelnemers de academie!